Showbiz

Video/ Sherri live që iu fsheh publikut mes Ambrës dhe Morgan në X Factor

Video/ Sherri live që iu fsheh publikut mes Ambrës dhe Morgan në

Ambra dhe Morgan kanë pasur një debat të ashpër në karriget e jurisë së X Factor.

Një moment që i është kursyer publikut ka ndodhur pas asaj që kamerat shfaqnin live.


Ka qenë dikush nga publiku që me telefon ka regjistruar dhe pastaj ka shpërndarë videon në rrjete sociale.

Ambra diçka i thotë dhe Morgan i kthehet më tej. Të dy flasin me duar e me këmbë derisa në fund ai ngrihet nga karrigia dhe largohet.

Një debat real dhe dramatik motivi i të cilit është i paqartë. Video nuk ka arritur të kapë edhe ato që ata thonë. E vetmja që kuptohet nga lëvizjet e buzëve është sharja tipike në fund që Morgan i drejton Ambrës.