Showbiz

Video/ Përqafimi i Çiljetës për dy djemtë dhe energjia që përçoi nga televizori

Video/ Përqafimi i Çiljetës për dy djemtë dhe

Një video që nuk ka nevojë për shumë fjalë, por që të përçon një energji të mirë është kjo nga Ferma Vip. Surpriza e Çiljetës ishin dy djemtë e saj, siç ajo i quan.


Fernando, djali i saj dhe Beko, djali i partnerit Alban Hoxha u shfaqën në oborrin e fermës dhe Çiljeta vrapoi pa taka e i mbështolli të dy në krahët e saj.

Djemtë gjithashtu! Të dy!

Se familje s'të bën vetëm gjaku dhe për të dhënë përqafime nënash mjafton një zemër e madhe!