Showbiz

Video/ Lotët e Kevin Costner në Kanë

Video/ Lotët e Kevin Costner në Kanë

Kevin Costner është prekur nga duartrokitjet e publikut në Kanë për filmin “Horizon: An American Saga”.

Aktori u shfaq në tapetin e kuq i shoqëruar me pesë nga shtatë fëmijët e tij: Annie, Lily, Grace, Cayden dhe Hayes.

Video/ Lotët e Kevin Costner në Kanë

Ky i fundit, 15-vjeçari Hayes, luajti rolin e parë në një film dhe pati fatin të ishte në sheshxhirim me babain, Kevin Costner.

“Ai është shumë i talentuar”, tha Kevin për djalin, me shumë krenari.


“E doja atë në kast, në mënyrë që të kalonte kohë me mua. Unë jam si çdo prind tjetër”, tha aktori duke nënkuptuar se për shkak të punëve ka pasur pak mundësi të qëndrojë pranë fëmijëve.