Showbiz

Video/ Kënga domethënëse e Jennifer Lopez në inaugurimin e Biden

Video/ Kënga domethënëse e Jennifer Lopez në inaugurimin e

Këndoi këngën 'This Land', kjo tokë është toka ime nga Kalifornia në New York. Këngëtarja Jennifer Lopez performoi në inaugurimin e Joe Biden, me një veshje të bardhë. Ishte e para herë që Jennifer Lopez performon në një ceremoni të tillë. Donald Trump është akuzuar se ka shkaktuar trazira, duke kërcënuar jetën e vetë amerikanëve si dhe duke u mohuar emigrantëve të drejtën për të punuar dhe jetuar në SHBA.

Teksti i këngës

This land is your land and this land is my land
From California to the New York island
From the redwood forest to the Gulf Stream waters
This land was made for you and me
As I went walking that ribbon of highway
I saw above me that endless skyway
Saw below me that golden valley
This land was made for you and me
I roamed and rambled and I've followed my footsteps
To the sparkling sands of her diamond deserts
All around me a voice was sounding
This land was made for you and me
When the sun come shining, then I was strolling
And the wheat fields waving and the dust clouds rolling
The voice was chanting as the fog was lifting
This land was made for you and me
This land is your land and this land is my land
From California to the New York island
From the redwood forest to the Gulf Stream waters
This land was made for you and me
When the sun come shining, then I was strolling
And the wheat fields waving and the dust clouds rolling
The voice come a-chanting and the fog was lifting
This land was made for you and me

Para Jennifer Lopez performoi këngëtarja Lady Gaga.

*Tiranapost.al.