Showbiz

Video/ Fedez del në shtëpi më vete dhe ua prezanton fëmijëve

Video/ Fedez del në shtëpi më vete dhe ua prezanton

Duket se nuk do të ketë një rikthim mes Fedez dhe Chiara-s. Fedez ka dalë në një shtëpi të re. Sapo është kthyer nga Los Angeles ka marrë shtëpinë e re në Milano, të cilën ua ka prezantuar edhe dy fëmijëve, Leone dhe Vittoria.

Video/ Fedez del në shtëpi më vete dhe ua prezanton

“Ka ende shumë për të rregulluar”, thotë Fedez, nga shtëpia ku mungojnë ende mobiljet, por jo lodrat për fëmijët.


Bashkë me Fedez dhe fëmijët ishte edhe nëna e tij Annamaria Berrinzaghi.

Fedez e ka marrë shtëpinë e re në fund të marsit.

Siç duket rrugët e Ferragnez janë ndarë përgjithmonë.