Showbiz

Video e vjetër e Ben Affleck kur sapo nisi karrierën, 12 vjeç

Video e vjetër e Ben Affleck kur sapo nisi karrierën, 12 vjeç

Edhe sikur të mos thoshte që në fillim të videos “Hi, I`m Ben Affleck”, “Përshendetje, jam Ben Affleck”, nuk do të ishte e vështirë ta njihje. Aktori hollivudian e ka nisur karrierën shumë më shpejt se sa njerëzit e mbajnë mend. Në këtë video është vetëm 12 vjeç dhe prezanton një program edukativ për fëmijët “The Voyage of the Mimi”.


Ka qenë faqja “History Photographed” që e ka risjellë në vëmendje në disa sekonda.