Showbiz

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon Hermes dhe lukse, dikur emigrante dhe e varfër. Ja si ia doli

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Nëse ka një profil që duhet ta ndjekësh patjetër është “Melissa`s Wardrope”. Jo vetëm për këshilla mode, sugjerime të vërteta, si për veten, por edhe për të njohur një njeri interesant si Melissa.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Profili i Melissa-s në Instagram

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Ajo është një vajzë nga Afrika Perëndimore që ka emigruar në Angli me familjen. Kur e pyesin se përse ka shkuar në Angli, përgjigjet sinqerisht: “Prej varfërisë”.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Jeton ende me mamin dhe është gjëja që çmon më shumë.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Si po e menaxhon izolimin e dytë?

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Po e kaloj mirë. Duket pak e mërzitshme, por e dini që e adhuroj edhe këtë ndjesi. Jeta ime ndonjëherë është shumë intensive dhe më pëlqen kur s`kam për të bërë absolutisht asgjë.

Pse nuk e prezanton asnjëherë të dashurin? Privatësia? Mendoj se është mbretëror e ndaj s`e zbulon.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Jo, nuk është princ, por nuk ndaj në fakt asgjë që ka lidhje me pjesën personale. Nuk publikoj foto as me mamin, me babin, me motrat e vëllezërit apo me nipërit dhe mbesat. Thjesht nuk postoj asgjë që ka lidhje me familjen.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Si duket shtëpia e ëndrrave të tua?

Kështu (vinotekë e madhe poshtë shkallëve)

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Si e përballon të qenit gjithmonë në qendër të vëmendjes?

Më jep shumë ankth me thënë të drejtën. Ndonjë ditë do planifikoj të zhdukem.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Cila është shprehja e jetës tënde?

“Mendo vetëm për punët e tua”. Sa më shumë rritem, aq më shumë kuptim merr. Sinqerisht, sot të gjithë i futin hundët në punët e kujtdo, pikërisht prej të ashtuquajturës “liria e të folurit). Të mendojnë për punët e të tjerëve, kjo është mënyra se si jetojnë.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Si i menaxhon blerjet për veten kaq e gjatë sa je? Mua më duket sikur nuk gjej asgjë.

E çuditshme, sepse unë jam shumë e gjatë, por nuk kam kurrë “probleme të gjatash”. Shumica e rrobave më përshtaten. Asos ka një koleksion të mirë për vajzat e gjata.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Kë dëgjuar për diamant laboratori? A ndihesh në faj për faktin që i dashuri duhet të të propozojë me unazë diamanti të mbivlerësuar në çmim?

E lezetshme sepse kam bërë disa kërkime në lidhje me këtë temë. Diamantët nuk janë kaq të rrallë dhe s`kanë pse të ketë atë çmim. Ndaj pse duhet të paguash një mal me para për një të tillë? Kam parë një byzylyk të tillë dhe ishte në fakt shumë i përballueshëm në çmim. Do e merrja 100% një byzylyk të tillë me diamant të krijuar në laborator. Ndërkohë që do më mbeteshin do t`i përdorja për udhëtime, ose një investim.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Çfarë ke bërë përpara Instagramit?

Kam qenë kameriere dhe pastaj recepsioniste.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Të lutem mund të promovosh një biznes të vogël që nuk mund të të paguajë, por mund të të sjellë dhurata të vogla?

Po, nëse produkti është i mirë. Jo, nëse produkti nuk është i mirë.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Si ia bën kur i dashuri do të të blejë diçka dhe duket t`i japësh ndonjë ndihmë të vogël për çfarë të pëlqen?

Burrat nuk i kuptojnë ndihmat e vogla. Zemër, nisi atij një foto të asaj që pëlqen. Madje jepi edhe direksione se si të shkojë tek departamenti i duhur i dyqanit. Madje jepi edhe numrin e telefonit të shitëses që të asiston zakonisht. Mos humb kohën kot. Ose thuaja gjithçka që do shoqes tënde të ngushtë dhe merret ajo me këtë punë. Domethënë, i dashuri dhe shoqja mund të merren vesh të dy dhe ti s`lodhesh.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Jeton akoma me mamin? Dhe, si të duket?

Po. E adhuroj, e dashuroj mamin tim. Është shoqja ime më e mirë. S`dua të jem kurrë pa të. Më pëlqen shumë që jetoj me të. Ndonjëherë debatojmë, por pajtohemi pas 5 minutash. Mendimi që një ditë do krijoj familjen time dhe do jetoj me burrin (pa mamin) më bën për të qarë.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Ma trego pak listën e dëshirave për Krishtlindje.

Nuk mendoj që kam nevojë për ndonjë dhuratë Krishtlindjesh këtë vit. Zoti më ka bekuar kaq shumë sa që mendoj se jam shumë në rregull me kaq. Vëllai më tha që donte patjetër të më blinte diçka dhe i kërkova këto pizhamat.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Çfarë të solli në Angli nga Ghana?

Varfëria moj motër.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Çfarë mase i merr pizhamat?

Large.

Cilat janë këpucët dhe çanta më e mirë që ke blerë këtë vit?

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

A mund të na propozosh disa “Personal Shoppers”?

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Cilat janë 3 këshillat për të bërë para si influencer?

Dua të them që kam 11 vite që e bëj këtë punë, por para më ka dhënë vetëm 2-3 vitet e fundit. Ka shumë pengesa si në çdo industri dhe nuk është aq e thjeshtë sa duket.

Unë s`kam 3 rregulla. Thjesht duhet të jesh unik dhe konsistent. Mos ji kopje e dikujt tjetër.

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Një blogere ndryshe nga të tjerat, Melissa që tani reklamon

Cila është këshilla jote për lidhjet në moshën 24-vjeçare, në këtë treg të çmendur?

S`të gënjej dot. Tani duket jashtëzakonisht keq, por gjithsesi mendoj që njih njerëz që kanë para, sepse do vuash sido që të jetë.