Showbiz

Vajza e Brad Pitt heq mbiemrin e tij

Vajza e Brad Pitt heq mbiemrin e tij

Vivienne e ka bërë të qartë qëndrimin e saj mes divorcit të zhurmshëm të prindërve.

Në "Outsiders" ndihmoi nënën Angelia Jolie me prodhimin dhe në fund të titrave u shfaq edhe emri i saj, por jo Jolie - Pitt. Ajo është thjesht Jolie. Nuk dihet nëse e ka bërë këtë ndryshim edhe ligjërisht.

Vitin e kaluar motra e saj Zahara bëri diçka të ngjashme kur u shfaq në një video dhe thoshte Jam Zahara Jolie.

Marrëdhëniet e Brad Pitt me fëmijët janë në ditët më të vështira dhe nuk i dihet sesi do të shkojë kjo histori.