Showbiz

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Ed Sheeran, këngëtari më i paguar i viteve të fundit, numëron plot 31 milionë ndjekës në Instagram. Ai poston vetëm video të shkurtra ku interpreton copëza këngësh. Tek tuk ndonjë foto private, por kaq. Ndërkohë që mediat e huaja kanë zbuluar llogarinë e truprojës së Ed, shumë më interesante sesa e shefit të tij.

Kevin Myers numëron gati 1 milion ndjekës. Në të gjenden shumë më shumë foto të Ed dhe me përshkrime pikante poshtë tyre.

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

Truproja i Ed Sheeran e ka Instagramin më interesant se shefi i tij

“Kur këmbët e tij nuk funksionojnë si më parë.”

“Duke më ushqyer me çaj. Unë jam shumë i pasur për t`i përdorur duart tashmë.”