Showbiz

Traileri i intervistës me Oprah zbulon se Harry dhe Meghan kanë thënë detaje tronditëse

Traileri i intervistës me Oprah zbulon se Harry dhe Meghan kanë

E ka thënë edhe njëherë tjetër, por jo drejpërdrejt. Harry e pranoi me gojën e tij, me figurë dhe zë se i druhej përsëritjes së historisë. Mendonte se Meghan mund të kishte të njëjtin fat si nëna e tij që e ndjekur nga paparacët të humbte jetën.

Meghan gjithashtu duhet të ketë thënë detaje të rëndësishme nga jeta brenda dhe jashtë mbretërisë, aq sa në trailer dëgjohet Oprah t`u thotë: Ju keni thënë gjëra vërtet tronditëse sot.

Intervista e çiftit do të shfaqet në 7 mars, por promoja po bëhet prej kohësh.