Showbiz

Tek ish-i J.Lo, tek ish-i edhe Alex

Tek ish-i J.Lo, tek ish-i edhe Alex

Nëse Jennifer ka gjetur ngushëllim pas ndarjes nga Alex tek krahët e ish-it Ben Affleck, edhe Alex ka gjetur mbështetje tek ish-gruaja e tij.

Ai ka qenë i pranishëm në një event me dy vajzat, Ella dhe Natasha dhe bashkë me ta ishte edhe nëna e vajzave Cynthia Scurtis. Cynthia kishte marrë me vete edhe burrin e saj aktual, Angel Nicolas.

Tek ish-i J.Lo, tek ish-i edhe Alex

Dhe kush ishte ‘like’-u i pari që mori? Ai i Jennifer. Edhe ajo e uron nga larg.

J.Lo po shikon punët e saj. Sapo ka mbajtur një koncert bamirësie, paratë e të cilit do të përdoren për të dhuruar vaksina në vendet që nuk kanë akses.

E thanë edhe vetë: Bashkë jemi më mirë si miq.

*Artikulli i Hello Magazine u përshtat në shqip nga Tiranapost.al