Showbiz

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur familjen të bashkuar

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur

Amy Adams dhe bashkëshorti i saj, Darren Le Gallo, thuajse u dashuruan me shikim të parë. I vetmi problem ishte se të dy ishin në lidhje. Por ajo që është e shkruar të ndodhë do të ndodhë gjithsesi dhe ata dëshmojnë se dashuria e vërtetë dhe afatgjatë kërkon gjithmonë sakrifica dhe kompromise nga të dyja palët. Siç duket, ndonjëherë një sakrificë e vetme mund të ketë një rezultat të paimagjinueshëm.

Amy Adams dhe Darren Le Gallo u takuan në klasën e aktrimit.

Amy Adams u takua me burrin e saj të ardhshëm ndërsa merrte kurse aktrimi. U desh rreth një vit përpara se miqësia e tyre të fillonte të shndërrohej në diçka më shumë. “Kisha një të dashur tjetër dhe Darren po dilte me një vajzë, luajta në disa skena me të dhe më pëlqeu. Mendoja se ishte vërtet i ëmbël,” kujton Adams. Fotografia më poshtë i tregon ata gjatë vitit të tyre të parë të takimit.

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur

Në vitin 2002, ata dolën në takimin e tyre të parë. Adams i kujton ato kohë duke qeshur.

Marrëdhënia e tyre nisi menjëherë.

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur

Ndërsa marrëdhënia e tyre po fillonte të lulëzonte, karriera e Adams filloi të përparonte me shpejtësi. Ajo filloi të shfaqej në film pas filmi përgjatë 10 viteve në vijim. Pavarësisht punës, Adams dhe Le Gallo arritën të gjenin kohën për t'u dashuruar marrëzisht, për t'u fejuar dhe për të pasur fëmijën e tyre të vetëm, një vajzë të quajtur Aviana Olea Le Gallo, e cila lindi në maj të 2010-ës.

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur

Le Gallo mbështeti karrierën e Adams duke hequr dorë nga aktrimi.

Ndërsa karriera e Adams filloi të lulëzonte në fund të viteve 2000, ajo këmbënguli se nuk kishte konkurrencë midis saj dhe burrit të saj. 'Ai nuk është konkurrent me mua,' tha ajo. “Ai ka një talent të mrekullueshëm dhe nuk ka shumë njerëz në botë që janë të tillë. Ai nuk e sheh suksesin tim si dështimin e tij.” Le Gallo sakrifikoi me vetëmohim karrierën e tij të aktrimit për të mbështetur atë të gruas së tij.

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur

Ajo vazhdoi të lavdëronte sakrificën e Le Gallo, duke thënë: “Ai ka sakrifikuar shumë. Por ai udhëton me mua dhe ndihmon në mbajtjen e familjes së bashku, dhe unë vërtet e vlerësoj këtë. Burri im ka një kujdes të jashtëzakonshëm ndaj nesh”.

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur

Si burri i Amy Adams hoqi dorë nga aktrimi për të mbajtur

Le Gallo la aktrimin dhe iu kthye dashurisë së tij të parë, pikturës. Ai fitoi një B.A. në pikturë nga Universiteti Abilene Christian të Teksasit në 1996-ën dhe poston koleksionin e tij unik të pikturave në Instagram.