Showbiz

Shtatzënë dhe në majë të takave, princesha e Anglisë shkon në dasmë me autobus

Shtatzënë dhe në majë të takave, princesha e

Eugenie me taka dhe shtatzënë, duke zbritur nga autobusi. Këto janë pamjet që po bëjnë xhiron e rrjetit.

Me bashkëshortin e saj Jack që e ndihmoi të zbriste nga autobusi, ishin të ftuar në një dasmë në Mayfair. Nuk dihet se e kujt është dasma. Po pak rëndësi ka.

Eugenie u shfaq e thjeshtë, me një fustan me lule, pallto Camel Max Mara.

Shtatzënë dhe në majë të takave, princesha e

Çifti ka edhe një djalë dy vjeç të quajtur Augustin.

Dukej se zgjidhja për të udhëtuar me autobus e të zotëve të dasmës. Po gjithsesi, Eugenie e kishte një justifikim që nuk zgjodhi ta përdorë.