Showbiz

Shpat Kasapi dhe Selvije Jao bëhen prindër për herë të parë

Shpat Kasapi dhe Selvije Jao bëhen prindër për herë të

Këngëtari i njohur Shpat Kasapi dhe bashkëshortja e tij Selvije Jao kanë sjellë në jetë fëmijën e tyre të parë, djalë.

Shpat Kasapi dhe Selvije Jao bëhen prindër për herë të

Lajmin e ka dhënë këngëtari me anë të një postimi në Instagram, ku thotë: në jetën tonë ka ardhur një ëngjëll, i cili quhet Roel.