Showbiz

Selena la një koment në videon e saj me Justin Bieber dhe fansat po mundohen ta deshifrojnë

Selena la një koment në videon e saj me Justin Bieber dhe fansat po

Një fans postoi në TikTok një video të kohës kur Selena dhe Justin ishin bashkë. Në të aludonte se Selena kish qenë gjithmonë e dobët në kohën kur ishte me Justin, pasi ai preferon modelet.

Selena la një koment në videon e saj me Justin Bieber dhe fansat po

Selena la poshtë videos vetëm një emoji "sad", të fytyrës së mërzitur.

Tani fansat po mundohen të deshifrojnë ç'donte të thoshte. Nostalgji për atë kohë? Aprovim se fatkeqësisht fansi ka të drejtë apo keqardhje që njerëzit merrem me kilogramët e saj?