Showbiz

Sekreti i martesës gati 30-vjeçare të Sting dhe Trudie

Sekreti i martesës gati 30-vjeçare të Sting dhe Trudie

Ikona e muzikës Sting dhe Trudie Styler festuan gati 3 dekada martesë në gushtin që lamë pas. Martesat e gjata në Hollywood nuk janë aq të shpeshta, ama nuk janë as të pamundura. Sting dhe Trudie vërtetojnë se nuk është e pamundur. Po cili mund të jetë sekreti?

Sekreti i martesës gati 30-vjeçare të Sting dhe Trudie

Marrëdhënia e tyre është ndërtuar mbi miqësinë

Një marrëdhënie që është e ndërtuar mbi një miqësi të fortë është ajo që zgjat. Sting tha njëherë se ata e pëlqejnë shumë njëri-tjetrin dhe kënaqen duke qenë bashkë. Ai vazhdoi më tej duke thënë se megjithëse dashuria është pasion, në fakt të pëlqesh dikë dhe të shijosh shoqërinë e njëri-tjetrit është pak më ndryshe nga pasioni dhe zgjat më shumë se ky i fundit. Për Sting, është e rëndësishme që të keni miqësi dhe dashuri pasionante për njëri-tjetrin. “Martohu me mikun tënd më të mirë”, thotë ai.

Sekreti i martesës gati 30-vjeçare të Sting dhe Trudie

Ata e kuptuan menjëherë se donin të ishin bashkë.

Mund të jetë dashuri me shikim të parë, por Sting zbuloi se kur e pa Trudien, e kuptoi menjëherë se e donte atë. Ai shtoi, duke thënë: “Më dukej sikur njiheshim prej një jete.” Ata të dy kishin partnerë të ndryshëm në kohën kur u njohën dhe lidhja e tyre u kritikua, por dashuria i tregoi kohës dhe njerëzve se e kishin seriozisht.

Sipas Sting, marrëdhënia kishte një fillim të vështirë pasi ata as nuk e kishin në plan të takonin dikë që do t'ua ndryshonte jetën përgjithmonë.

Sekreti i martesës gati 30-vjeçare të Sting dhe Trudie

Ata mësuan nga marrëdhëniet e kaluara.

Është e pashmangshme që ne të bëjmë gabime, por duhet të mësojmë gjithmonë prej tyre. U çliruan nga modelet e marrëdhënieve toksike nga prindërit e tyre përkatës. Çifti beson në fuqinë e komunikimit të mirë, diçka që nuk ishte e dukshme tek prindërit e tyre respektivë.

Trudie nuk i pa kurrë prindërit e saj të dashuruar romantikisht gjatë gjithë jetës së tyre, ndërkohë që prindërit e Sting debatonin gjithmonë. Sting tregoi se ndërsa ai dhe Trudie gjithashtu nuk pajtohen për gjëra të caktuara, ata përpiqen të bëjnë një bisedë dhe jo një debat.

Sekreti i martesës gati 30-vjeçare të Sting dhe Trudie

Ata gëzojnë shoqërinë e njëri-tjetrit me familjen e tyre.

Në një intervistë, Trudie tregoi se ata janë një familje të madhe me Sting që ka 2 fëmijë nga martesa e tij e parë, kështu që ata kanë gjithsej 6 fëmijë, plus 6 nipër. Sting tregoi gjithashtu se të 6 fëmijët e tij kishin ardhur në jetë pa planifikim, pasi ai nuk kishte në plan të bëhej baba, por të gjithë u bënë qenie njerëzore të jashtëzakonshme. Pavarësisht gjithë kësaj, Trudie thotë se të kesh një familje të madhe dhe të përzier ka qenë një përvojë e mahnitshme dhe argëtuese për ta pasi kalojnë kohë argëtuese dhe për Krishtlindje bëhen shumë njerëz në një shtëpi.

Sekreti i martesës gati 30-vjeçare të Sting dhe Trudie

Janë 2 individë të veçantë që bëjnë gjërat e tyre.

Po, 2 njerëz mund të jenë të dashuruar çmendurisht dhe të bëjnë gjërat e tyre veç e veç.