Showbiz

Sanremo është Sanremo! 22 këngëtarë Big në skenë

Sanremo është Sanremo! 22 këngëtarë Big në

Për fat të mirë Sanremo është një institucion që nuk është përdorur për interesa të vegjël e meskin kurrë dhe ka ruajtur shembullin e frymëzimit. Producenti Amadeus, i cili e ka të vetmen punë Sanremon, çdo vit sjell një festival të emocioneve dhe mesazheve të kombit italian. Këtë vit në skenë janë 22 emra të mëdhenj nga Giorgia, Anna Oxa, Mara Sattei, Paola & Chiara e deri tek Gianluca Grigniani.

Sanremo është Sanremo! 22 këngëtarë Big në

Sanremo është Sanremo! 22 këngëtarë Big në

Sanremo është Sanremo! 22 këngëtarë Big në

Sanremo është Sanremo! 22 këngëtarë Big në

Sanremo është Sanremo! 22 këngëtarë Big në

Sanremo është Sanremo! 22 këngëtarë Big në

Amadeus do ta ndajë skenën e prezantimit me Chiara Ferragnin dhe artistin e madh Gianni Morandi.

Ky do të jetë edicioni i 73-të i Sanremos. Do të mbahet në 7-11 shkurt të 2023-shit. Deri atëherë, të tjera detaje do të zbulohen.