Showbiz

Rita Ora me fustanin e Nensi Dojakës!

Rita Ora me fustanin e Nensi Dojakës!

Dy vajza shqiptare që janë të suksesshme, këngëtarja Rita Ora dhe stilistja më in e momentit, një tjetër shqiptare Nensi Dojaka, e cila preferon fustanet transparentë.

Rita u shfaq kështu në tapetin e kuq të British Fashion Awards 2022 në Royal Albert Hall:

Rita Ora me fustanin e Nensi Dojakës!

Rita Ora me fustanin e Nensi Dojakës!

Rita Ora me fustanin e Nensi Dojakës!