Showbiz

Reese Witherspoon dhe Jim Toth divorcohen pas 12 vitesh martesë

Reese Witherspoon dhe Jim Toth divorcohen pas 12 vitesh martesë

Pas 12 vitesh martesë, Reese Witherspoon dhe Jim Toth po shkojnë në rrugë të ndara.

Ish-çifti njoftoi ndarjen në një deklaratë të përbashkët të shpërndarë në mediat sociale të premten.

Reese Witherspoon dhe Jim Toth divorcohen pas 12 vitesh martesë

"Me shumë kujdes dhe konsideratë kemi marrë vendimin e vështirë për t'u divorcuar. Ne kemi shijuar kaq shumë vite të mrekullueshme së bashku dhe po ecim përpara me dashuri të thellë, mirësi dhe respekt të ndërsjellë për gjithçka që kemi krijuar së bashku. Prioriteti ynë më i madh është djali ynë dhe e gjithë familja jonë ndërsa lundrojmë në këtë kapitull tjetër. Këto çështje nuk janë kurrë të lehta dhe jashtëzakonisht personale. Ne e vlerësojmë vërtet respektin e të gjithëve për privatësinë e familjes sonë në këtë kohë."

Reese Witherspoon dhe Jim Toth divorcohen pas 12 vitesh martesë

Ata u martua më 26 mars 2011 në fermën e aktores 47-vjeçare në Ojai, Kaliforni. Pak më shumë se një vit më vonë, Witherspoon dhe Toth mirëpritën fëmijën e tyre të parë së bashku, Tennessee. Witherspoon është gjithashtu nëna e Ava dhe Deacon Phillippe nga martesa e saj e mëparshme me aktorin Ryan Phillippe.