Showbiz

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në Instagram?

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Këtë vit ka Big Brother, por s'ka personazhe! Kjo është pak, - aq pak aq numri i ndjekësve të vipave të Big Brother Vip - por e sigurtë.

Personazhe që s'dimë me sa ndjekës kanë hyrë, por pas më shumë se një muaj në Big, shifrat nuk janë optimiste.

Do thoni ju, pse shikoni numrat? Po sepse çmimin e madh do ta fitojë vetëm një. Të tjerët, përveç një pune në Top Channel, i kanë shpresat tek fansat e tyre.

Koha e ka vërtetuar se në Instagram bëhen lekë.

Personazhet e vitit të kaluar - jo të gjithë sigurisht- po reklamojnë gati çdo ditë dhe duket se vazhdojnë t'i eklipsojnë personazhet e këtij viti. Fansat e atyre vjet lëviznin si bursa e Londrës. Në varësi në veprimeve brenda shtëpisë, shtoheshin e pakësoheshin. Sot që flasim dy protagonistët e vitit të kaluar Kiara-Luiz numërojnë 700-800 mijë ndjekës. Po edhe të tjerët janë afër gjysmë milioni, plus, minus.

Po konkurrentët e këtij viti?

Ja, i kemi kapur screenshot, sot, 23 shkurt.

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Pse nuk po pi më ujë BBVip tek rritja e ndjekësve në

Shumica prej tyre mezi i kalojnë 100K. As 24 orë në 7, as dy primet në javë, gjithë shpërndarja në rrjet dhe as vetë Big Brother duket se nuk po pijnë ujë.

Pse? A u lodhën njerëzit dhe e kuptuan që duke bërë follow (teksa personazhet janë ende brenda), bëhen shifra e statistika kur vipat të dalin nga Bigu dhe të bëjnë reklama apo thjesht në këtë Big Brother nuk ka fansa?