Showbiz

Propozimi romantik që Simon Cowell i bëri partneres, para djalit të tyre 7 vjeç

Propozimi romantik që Simon Cowell i bëri partneres, para djalit

Simon Cowell është tashmë i fejuar dhe së shpejti do martohet. Shfytëzoi pushime në Barbados për t`i thënë partneres së tij që prej 2013-ës, Lauren Silverman: A do të martohesh me mua?

Propozimi romantik që Simon Cowell i bëri partneres, para djalit

Këtë propozim romantik e bëri në sy të dy fëmijëve, të Eric 7 vjeç, që ka ardhur nga lidhja e tyre dhe Adam, djalin 16 vjeç të Lauren nga martesa e mëparshme.

Propozimi romantik që Simon Cowell i bëri partneres, para djalit

Propozimi romantik që Simon Cowell i bëri partneres, para djalit

Edhe pse Simon njihet për aventurat e tij të shumta dhe idenë se martesa nuk është për të, gjërat siç duket ndryshojnë. As vetë Lauren nuk e kishte pritur këtë propozim.

Propozimi romantik që Simon Cowell i bëri partneres, para djalit

Ky moment ka qenë privat dhe nuk ka foto në rrjet, po miqtë e të dyve kanë folur për mediat e huaja dhe tregojnë se ata janë shumë të lumtur.