Showbiz

Princi Harry kthehet në Londër

Princi Harry kthehet në Londër

Princi Harry ka mbërritur në Gjykatën e Lartë të Londrës për të marrë pjesë në një seancë dëgjimore në padinë e tij kundër Associated Neëspapers Limited mbi akuzat për grumbullim të paligjshëm informacioni.

Duka i Sussex-it vitin e kaluar iu bashkua një grupi figurash të profilit të lartë, përfshirë këngëtarin Elton John, në veprime ligjore kundër botuesit të Daily Mail, Mail on Sunday dhe Mail Online.

Padia akuzon Associated Neëspapers Limited (ANL) për përfshirje në mjete të ndryshme të veprimtarisë kriminale për të marrë informacion mbi figura të profilit të lartë ndër vite.

Ky është udhëtimi i tij i parë në Mbretërinë e Bashkuar që kur ai dhe gruaja e tij, Meghan, morën pjesë në funeralin e mbretëreshës së ndjerë Elizabeth II në shtator.

Në muajt pasardhës, Sussex-ët kanë publikuar një seri, të cilat kanë dhënë një pasqyrë të mëtejshme në lidhjen e tij të thyer me pjesën tjetër të familjes mbretërore.