Showbiz

Po s`më njohe mua, njeh gjyshin tim patjetër

Po s`më njohe mua, njeh gjyshin tim patjetër

Cilët janë trashëgimtarët dhe çfarë bëjnë pinjollët e njerëzve të famshëm të kohëve të më parë. Nëse je kurioz të njohësh nipin e Ajnshtjan, mbesën e Heminguej, i gjen më poshtë. Disa në gjurmët e të parëve dhe disa jo.

Po s`më njohe mua, njeh gjyshin tim patjetër

Nipi i Albert Ajnshtajn, Bernard Ajnshtajn, inxhinier elektronik gjatë gjithë jetës.

Po s`më njohe mua, njeh gjyshin tim patjetër

Riley Keough, mbesa e Elvis Presley-t, që punon si modele.

Po s`më njohe mua, njeh gjyshin tim patjetër

Clark Gable, nipi i Clark Gable, aktor si gjyshi, por që e humbi jetën në 2019-ën si pasojë e mbidozës.

Po s`më njohe mua, njeh gjyshin tim patjetër

Chris Pine, nipi i Anne Gwynne është aktor si gjyshja.

Po s`më njohe mua, njeh gjyshin tim patjetër

Oona Chaplin, mbesa e Charlie Chaplin producente.

Po s`më njohe mua, njeh gjyshin tim patjetër

Dree Hemingway, mbesa e Ernest Hemingway modele dhe producente e pavarur.