Showbiz

Pjesë e Winx me njerëz, edhe një shqiptare

Pjesë e Winx me njerëz, edhe një shqiptare

Winx në versionin human do të jetë shpejt publik në Netflix. Gjiganti i filmave ka marrë përsipër të risjellë serialin me kukulla që për nga përmbajtja nuk është vetëm për fëmijë.

Pjesë e serialit në njëfarë mënyrë do të jetë edhe Dua Lipa. Kënga e saj “Physical” është përzgjedhur si kolonë zanore.


Ndërkaq 5 aktoret që do luajnë rolet janë: Abigail Cowen në rolin e Blum, Hannah  van der Westhuysen në rolin e Stelës, Precious Mustapha në rolin e Ajshës, Elisha Applebaum në rolin e Musës dhe roli i Terras do luhet nga Eliot Salt.