Showbiz

Pierce Brosnan të birit 20 vjeçar: Jeta është vetëm punë

Pierce Brosnan të birit 20 vjeçar: Jeta është vetëm

Paris Brosnan është një prej 5 fëmijëve të aktorit të famshëm irlandez Pierce Brosnan, i cili mbush 20 vjeç.

Pierce Brosnan të birit 20 vjeçar: Jeta është vetëm

Babai i tij i ka dedikuar një mesazh në Instagram ku i jep disa këshilla me vlerë për jetën, si puna dhe të qenit një njeri i mirë e i guximshëm.

Pierce Brosnan:

Gëzuar ditëlindjen e 20-të i dashur Paris. Duaj gjithmonë, vazhdo të bësh gjëra të mira, jeta është e gjitha në të vepruar; puno shumë dhe qesh gjatë rrugëtimit. Ji njeri i mirë, bëhu i guximshëm, kurioz dhe gjithnjë koherent. Nga babai yt!

Pierce Brosnan të birit 20 vjeçar: Jeta është vetëm

Pierce Brosnan, 67 vjeç është aktor, producent dhe aktivist mjedisor. Ai u bë i njohur si aktori i pestë që luajti rolin e agjentit sekret James Bond në serinë e filmave Bond.

*Tiranapost.al.