Showbiz

Përqafimet dhe puthjet e para në publik të Çiljetës dhe Albanit në finalen e Fermës VIP

Përqafimet dhe puthjet e para në publik të Çiljetës

Historia e tyre e dashurisë ka nisur gati 10 vjet më parë, por çifti ka qenë gjithmonë i rezervuar në shfaqjet dhe daljet publike. Në finalen e Fermës VIP, një nga momentet emocionuese ishte ai kur Çiljeta nga skena pa Alban Hoxhën në publik. Iu afrua dhe shkëmbyen disa përqafime e puthje, të parat në publik.

Sikur ta dinte impaktin në publik, Albani kur iu afrua i tha me humor: E bëre lajmin.


Pas tij Çili thërriti edhe dy djemtë, Fernandon dhe Bekon.

Çiljeta nuk arriti ta fitonte çmimin e madh, por çmimin e vërtetë të jetës, atë të familjes dhe dashurinë e publikut e ka.