Showbiz

Pasi ofroi 500 mijë dollarë, qentë e Lady Gagas kthehen në shtëpi

Pasi ofroi 500 mijë dollarë, qentë e Lady Gagas kthehen në

Dy bulldogët e Lady Gaga-s, Koji dhe Gustav, janë kthyer në shtëpi. Një grua i ktheu dhe i dozëroi tek Lady Gaga. Nuk dihet nëse kjo zonjë ka lidhje me rrëmbimin e tyre.

Qentë u rrëmbyen teksa me shëtisnin me zotërinë që i nxirrte. Ata u sulmuan me armë nga dy individë të paindentifikuar.

Shëtitësi i tyre Ryan po kurohet në spital. Lady Gaga është kujdesur për gjithçka.

Ndërsa për qentë ajo vendosi shpërblim prej 500 mijë dollarësh për ata që i gjenin.

Thuhet se Lady Gaga qau gjatë ritakimit me ta.