Showbiz

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e tjerë

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e

Ka nisur ceremonia mortore e Princit Philip, bashkëshortit të mbretëreshës Elizabeth.

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e

Ndër të pranishmit e parë që kanë mbërritur në Kishë ka qenë Kate Middletton, e veshur sipas kodit, me fustan të zi poshtë gjurit dhe kapelë të zezë.

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e

Nis ceremonia mortore e Princit Philip. Mbërrin Kate dhe familjarët e

Në funeral do të lejohen vetëm 30 familjarë për shkak të rregullave anti-Covid.

Ceremonia po transmetohet livestream nga BBC dhe aktualisht po luhet muzika e rastit.