Showbiz

Nga studente me bursë në Amerikë, në pedagoge në Arizona. Historia frymëzuese e Krenare Rugovës

Nga studente me bursë në Amerikë, në pedagoge në

Krenare Rugova, ose Kiki, siç shumë e njohin do të nisë një eksperiencë të re. Do të japë mësim në Arizona.

Nga studente me bursë në Amerikë, në pedagoge në

“Jam e lumtur të njoftoj se duke filluar nga semestri vjeshtë ‘24/‘25, do të jap mësim në lëndën ‘Zhvillimi i Avancuar i Koleksionit në Institutin Herberger për Dizajn dhe Arte’ të Arizona State University”, shkruan Kiki.

Nga studente me bursë në Amerikë, në pedagoge në

Nga studente me bursë në Amerikë, në pedagoge në

Nga studente me bursë në Amerikë, në pedagoge në

Ajo që e bën interesant këtë lajm është historia e saj. E një vajze nga Kosova që studioi me bursë në New York, që punonte e mësonte e që shpesh prej ngarkesës shkonte edhe me pizhame në shkollë. Një njeri që studionte modën, e që u bë stiliste e talentuar…

Historinë e saj e ka rrëfyer në ZëmeMirën Podcast dhe nëse e ke humbur, mund ta dëgjosh këtu!

Tiranapost.al