Showbiz

Nga Eva Mendes dhe Ryan Gosling s`do ketë asnjë foto të vajzave

Nga Eva Mendes dhe Ryan Gosling s`do ketë asnjë foto të vajzave

Eva Mendes dhe Ryan Gosling janë një nga çiftet më privatë të Hollivudit. Bëhen edhe më hermetikë kur bëhet fjalë për vajzat e tyre, Esmeralda 7 vjeçe dhe Amanda 5 vjeçe.

Nga Eva Mendes dhe Ryan Gosling s`do ketë asnjë foto të vajzave

Ishte Ryan që foli pak më shumë për vajzat.

“Për fëmijët tanë ka qenë e vështirë të mos shikonin fëmijë të tjerë e të mos integroheshin, edhe pse unë dhe Eva kemi bërë gjithçka që keni mundur, më të mirën tonë”, tha ai.

Nga Eva Mendes dhe Ryan Gosling s`do ketë asnjë foto të vajzave

Kurse Eva zgjodhi të sqaronte diçka më shumë rreth privatësisë në të cilën kanë zgjedhur t`i rritin.

“Kam pasur gjithmonë një besim të qartë kur bëhet fjalë për burrin tim dhe fëmijët. Do flas padyshim për ta, në mënyrë të kufizuar, por nuk do të publikoj asnjë foto të jetës tonë të përditshme. E meqënëse vajzat janë akoma shumë të vogla, nuk e kam në plan të postoj fotot e tyre. Jo derisa ato të rriten mjaftueshëm për të dhënë aprovimin e tyre”, tha Eva Mendes.

Nga Eva Mendes dhe Ryan Gosling s`do ketë asnjë foto të vajzave

Të vetmet foto të vajzave janë ato shkrepur prej paparacëve.