Showbiz

Nervozohet Princi William për përgjigjen që Harry me Meghan i kanë dhënë mbretëreshës: Është fyese

Nervozohet Princi William për përgjigjen që Harry me Meghan i

Princi William është tronditur nga përgjigja që Harry dhe Meghan i kanë dhënë mbretëreshës pasi ata njoftuan se do të largohen zyrtarisht nga shërbimet në emër të familjes mbretërore. Ai i ka konsideruar ato fyese ndaj monarkes 94 vjeçare.

Dy ditë më parë, mbretëresha hoqi detyrat mbretërore të çiftit së bashku me titujt e nderit ushtarak të Princit Harry. Duke njoftuar vendimin, Pallati Buckingham lëshoi ??këtë deklaratë ku thuhej:

Duke u larguar nga puna e Familjes Mbretërore nuk është e mundur të vazhdosh me përgjegjësitë dhe detyrat që vijnë nga një jetë e shërbimit publik.

Por një zëdhënës i Harryt dhe Meghan përcolli fjalët e çiftit, të cilët kanë thënë: Do vazhdojmë të mbështesim organizatat që kemi përfaqësuar pavarësisht nga roli zyrtar. Të gjithë mund të jetojmë një jetë në shërbim. Shërbimi është universal!

Nervozohet Princi William për përgjigjen që Harry me Meghan i

Këtë reagim princi William sipas burimeve brenda familjes mbretërore e ka konsideruar si tejet fyese dhe mosrespektuese ndaj Mbretëreshës. Sipas rregullit nuk mund ti përgjigjesh Mbretëreshës, por Dean Scott, një ish-ushtar i Forcave Speciale që ka qenë mik me Harryn për 12 vjet thotë se komenti i çiftit është nxjerrë nga konteksti.

Ai pretendon se fjala e tyre për shërbimin universal duhet të merret brenda kontekstit të punës së tyre bamirëse.

Nervozohet Princi William për përgjigjen që Harry me Meghan i

Ndërkaq, sipas mediave britanike William është pikëlluar nga largimi i Harryt pasi kishin gjithçka të lidhur për punën: të njëjtën zyrë, një fondacion dhe takime së bashku në të shumtën e kohës.

*Tiranapost.al.