Showbiz

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Tapeti i kuq nuk është vetëm vendi për të shkëlqyer me veshjen, me look-un. Është edhe vendi për të shfaqur publikisht me partnerin, ose për t`u rishfaqur pas një krize. Atë ditë janë të gjitha dritat dhe të gjithë aparatet mbi tapet.

Po ja që disa personazhe ose nuk kanë pasur, ose nuk kanë zgjedhur partnerin, por dikë tjetër.

Florence Pugh me gjyshen në Festivalin e Filmit në Londër dhe në Venecia

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Jude Hill me mamanë e tij në Oscars

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

DaBaby dhe mamaja e tij në Grammys

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Jonas Brothers me mamanë e tyre në Grammys

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Shaun White me mamanë në Oscars

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Timothee Chalamet me mamanë, babain dhe motrën në festën e Oscar

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Robin Thicke me mamanë, në Grammys

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Javier Bardem me mamanë Pilar në Academy Awards

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Fergie me mamanë Terri, në premierë

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Florence Pugh me mamanë Deborah në Academy Awards

Në tapet të kuq me këdo, veçse me partnerin

Tiranapost.al