Showbiz

Në çdo urim për Michelle, Barack Obama ka diçka të re për të thënë! Si ia del?!

Në çdo urim për Michelle, Barack Obama ka diçka të

Çifti Michelle dhe Barack Obama festuan përvjetorin e 30-të të martesës. Si çdo vit, për përvjetor apo ditëlindje, edhe këtë herë Barack nuk zhgënjen. I gjen gjithmonë fjalët, sidomos për Miche-n e tij, siç e thërret. Çdo vit ndryshe. Asnjëherë urimet klishe të tipit: Urojmë të plakemi bashkë e të vdesim bashkë!

Në çdo urim për Michelle, Barack Obama ka diçka të

Barack, me shumë elegancë, dashuri dhe humor uron gruan e tij.

“Miche, pas 30 vitesh ende nuk e kuptoj pse ti dukesh njësoj dhe unë jo. Di vetëm që atë ditë fitova lotarinë. Nuk mund të kisha një partnere më të mirë. Gëzuar përvjetorin zemër”, këto fjalë zgjodhi për këtë vit.

Në çdo urim për Michelle, Barack Obama ka diçka të

Obama ka dalluar gjithmonë si për oratorinë e tij, ashtu edhe për dobësinë për Michelle dhe gjithë familjen.

Në çdo urim për Michelle, Barack Obama ka diçka të

Edhe në bio-n e Instagramit në fillim shkuan se është baba, bashkëshort, pastaj president.