Showbiz

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi është e dashuruar me pranverën dhe çdo stinë të New York-ut.

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Këngëtarja shqiptare jeton prej më shumë se katër vitesh në Amerikë. Dhe janë mjaftueshëm për t`i dedikuar më shumë se gjysmën e postimeve në Instagram bukurive të natyrës, si oqeanit, por edhe atyre të krijuara nga njeriu dhe zhvillimi, ndërtesave të larta.

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira nuk bën përzgjedhje. Pëlqen dhe poston të bukurën, nga mëngjesi deri në darkë. Sigurohet të fokusojë më shumë pamjen pas e rreth saj dhe veten ta lërë në sfond.

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

E dashuruar pas New York-ut herët në mëngjes.

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

E dashuruar pas pasdites buzë oqeanit, që e quan mrekulli.

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

E mahnitur pas kësaj pamje, ku shkruan: Asgjë si Dumbo!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Nuk mërzitet kurrë nga kjo pamje!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Madje, edhe Vitin e Ri e uron me panoramën e Oqeanit!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Mira Konçi dhe pranvera e New York-ut!

Tiranapost.al