Showbiz

Mihrije Braha si tek filmi ‘Propozim i Pahijshëm’, një i famshëm shqiptar i ofroi 1 milion dollarë për një natë

Mihrije Braha si tek filmi ‘Propozim i Pahijshëm’, një i

E mbani mend filmin e famshëm me Demi Moore ku i ofrohen para në këmbim të një nate dhe ajo e bashkëshorti vendosen përballë vendimit të vështirë?

E njëjta gjë i ka ndodhur këngëtares Mihrije Braha, por ajo dhe Naimi e kanë shndërruar në situatë komike.

Mihrije Braha si tek filmi ‘Propozim i Pahijshëm’, një i

“Ka qenë një ofertë 1 milionë dollarëshe, një natë në një ishull. Është shumë i njohur, dhe është shqiptar. Më e bukura, është se pas kësaj telefonate, mora menjëherë Naimin dhe i thashë çfarë ndodhi. Ai filloi të më tallte e të bënte shaka duke më thënë: ‘Më ke humbur 1 milion dollarë. Këtë ma ka përmendur 2 muaj e gjysmë”, tha Mihria që sinqeriteti e udhëheq në çdo intervistë.