Showbiz

Mesazhi prekës që Alex i dha J.Lo-së kur shtroi tavolinën në këtë foto

Mesazhi prekës që Alex i dha J.Lo-së kur shtroi tavolinën

“Takim me vajzat e mia”, shkruan Alex në Instagram duke e quajtur “Date” këtë darkë me vajzat e tij. Mesazhi i vetëm nuk gjendet tek fjalët, me të cilët ka dashur të tregojë se me të vetmet që bën ‘date’ janë Ella dhe Natasha. Ai më kryesori dhe prekësi gjendet tek tryeza. Në të ka tre vende bosh. Alex ka vendosur pjatat, pirunjtë për 6 persona, por vendet e J.Lo-së dhe dy fëmijëve të saj që deri dje ishin një familje me Alex dhe vajzat e tij, i presin ende. Askush nuk i ka zënë ato.

Mesazhi prekës që Alex i dha J.Lo-së kur shtroi tavolinën

Edhe pas thashethemeve se Jennifer edhe hedhur në krahët e ish-it Ben Affleck, Alex vazhdon të ketë shpresa për një rikthim. Shpresa vdes e fundit.