Showbiz

Mesazhi i rëndësishëm i Fedez pas sëmundjes

Mesazhi i rëndësishëm i Fedez pas sëmundjes
Pas operacionit të tij, Fedez vazhdon të ndërgjegjësojë fansat e tij që po përjetojnë ose kanë përjetuar problematikanë shëndetin e tyre. Ky është mesazhi i tij i fundit në rrjetet sociale, që tregon se sa shumë reperi e ka kuptuar vlerën e vërtetë të jetës.

“Kur të jepet një shans tjetër, kupton se sa e rëndësishme është të mos e humbësh atë. "

Në krahë të gruas së tij Chiara Ferragni , Fedez publikoi një foto dy muaj pas shtrimit në spital. Reperi u diagnostifikua me tumor endokrin në Mars dhe u operua disa ditë më vonë.