Showbiz

Meghan mund të ketë zbuluar gjininë e bebit përmes këtij detaji

Meghan mund të ketë zbuluar gjininë e bebit përmes

Meghan dhe Harry dolën përpara pak ditësh në ekran përmes një videomesazhi, por ndërkohë që u sigurua mirë ta fshihte barkun, një sinjal mund ta ketë dhënë. Unaza rozë mund të nënkuptojë që po pret vajzë.

Meghan mund të ketë zbuluar gjininë e bebit përmes

Rrjeti po zien pas detajit që një sy i kujdesshëm e zbuloi dhe shumë të tjerë i dhanë të drejtë.

Po ti si mendon?

Poll