Showbiz

Mbretëresha i bëri një dhuratë romantike burrit në ditëlindjen e tij të parë pas vdekjes

Mbretëresha i bëri një dhuratë romantike burrit në

Kjo është ditëlindja e parë që Princ Philip nuk feston. Ai ndërroi jetë në 9 prill, dy muaj para ditës së lindjes. Do të bënte sot fiks 100 vjeç. Megjthatë e dashura e tij Lilibet (siç i thërriste) i bëri një dhuratë romante. Në kopshtin e pallatit mbretëror u mboll një trëndafil i ri, i kuq me një pusullë sipër ku shkruhet titulli i tij: Duka i Edinburgh.

Mbretëresha i bëri një dhuratë romantike burrit në

Mbretëresha i bëri një dhuratë romantike burrit në

Mbretëresha i bëri një dhuratë romantike burrit në

Mbretëresha i bëri një dhuratë romantike burrit në

Trëndafili me emrin e burrit të dashurtë mbretëreshës mund të shikohet lehtësisht nga dhoma e saj private. Kështu ajo mund t`i thotë “mirëmëngjes” dhe “natën e mirë” çdo ditë.

*Artikulli i Daily Mail u përshtat në shqip nga Tiranapost.al