Showbiz

Mariza Ikonomi e mbajti të fshehtë për 9 muaj që po priste një bebe vajzë

Mariza Ikonomi e mbajti të fshehtë për 9 muaj që po priste

Asnjë postim për 9 muaj, kur papritur këngëtarja që jeton në SHBA ka ndarë me miqtë që është bërë nënë për herë të parë. Mariza ka sjellë në jetë Melodinë e jetës së saj, siç edhe e quan.

Në fund të statusit, etiketimi zbulon edhe partnerin e Marizës, që gjithashtu ishte sekret deri tani.

Mariza Ikonomi e mbajti të fshehtë për 9 muaj që po priste

Blendi Greço, kështu quhet dhe nga sa shkruan në bion e Instagramit të tij është sipërmarrës.

“Dhe vjen një ditë që Zoti të dhuron gjithë Botën dhe e vendos atë në duart e tua! ❤️

Melodia e jetës e sime! ❤️

MELODY IKONOMI GREÇO!

@blendigreco me dhe gjithe forcen dhe gezimin e kesaj Bote! Te dua “, shkruan Mariza.