Showbiz

Mariah Carey nuk do jetë Mbretëresha e Krishtlindjeve

Mariah Carey nuk do jetë Mbretëresha e Krishtlindjeve

Aplikimi i Mariah Carey për markën tregtare "Mbretëresha e Krishtlindjeve" është refuzuar nga Zyra e Patentave dhe Markave të SHBA-së.

Mariah Carey nuk do jetë Mbretëresha e Krishtlindjeve

Carey gjithashtu dështoi në përpjekjet për të markuar titullin "Princess Christmas".

Mariah Carey nuk do jetë Mbretëresha e Krishtlindjeve

Ylli i muzikës është bërë sinonim i periudhës festive që nga publikimi i këngës së saj të vitit 1994, All I Want for Christmas Is You.

Mariah Carey nuk do jetë Mbretëresha e Krishtlindjeve

Klasikja festive e kudogjendur arriti vendin e parë në renditjen muzikore në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2020.