Showbiz

Luftë e ftohtë mes Victoria Beckham dhe nuses së djalit

Luftë e ftohtë mes Victoria Beckham dhe nuses së djalit

Nicola Peltz dhe vjehrra e saj Victoria Beckham nuk i kanë marrëdhëniet vaj. Madje nuk i kanë mirë fare, aq sa mediat e huaja e cilësojnë “luftë të ftohtë”.

Luftë e ftohtë mes Victoria Beckham dhe nuses së djalit

“Ato nuk e durojnë dot njëra-tjetrën dhe nuk flasin”, tha një burim pranë familjes.

Luftë e ftohtë mes Victoria Beckham dhe nuses së djalit

Thuhet se shkak është bërë organizimi i dasmës. Victoria është përfshirë në shumë detaje, kurse Nicola ka dashur që ajo të qëndrojë larg. Thonë se Peltz e ka gjithashtu bezdi faktin që vjehrra e saj është gjatë gjithë kohës në vëmendje.

Luftë e ftohtë mes Victoria Beckham dhe nuses së djalit

Kurse nga ana tjetër Victoria u mërzit kur djali i saj Brooklyn postoi kopertinën britanike Tatler dhe shkruante për gruan e tij Peltz: “Zonja e re Beckham”.

Ato vetë nuk kanë reaguar pas këtyre lajmeve.