Showbiz

Louis e bën sërish, me veprimet prej vogëlushi vjedh vëmendjen nga ballkoni

Louis e bën sërish, me veprimet prej vogëlushi vjedh

Princi Louis e fitoi edhe njëherë vëmendjen, ose siç thuhet ndryshe, e vodhi skenën.

Nga ballkoni mbretëror, ku po festohej sipas traditës ditëlindja e mbretit, Louis bëri disa nga ato mimikat e tij dhe një kërcim funny.


Videot e më të voglit të Kate dhe William kanë bërë xhiron e rrjetit.

Sigurisht, George dhe Charlotte janë të rritur tashmë dhe i kanë mësuar rregullat. Për Louis ka akoma kohë.