Showbiz

Kjo është Renee Zellweger e transformuar për rolin e ri

Kjo është Renee Zellweger e transformuar për rolin e ri

I vetmi që nuk ka ndryshuar është shikimi. Është edhe i vetmi që të bën ta identifikosh aktoren Renee Zellëeger nën maskë. Ylli i Bridget Jones po luan në një serial me seri të limituara. Ajo është në rolin e një vrasëseje të dënuar, në rolin e Pam Hupp. Aktualisht Hupp vuan dënimin e përjetshëm për vrasjen e Betsy Faria.

Kjo është Renee Zellweger e transformuar për rolin e ri

Për t`iu përshtatur rolit i duheshin disa kilogramë më shumë, kështu që e zgjidhi me kostum. Po ta shikosh me kujdes, nën rroba ka një mbushje (specialitet i kostumografëve), kurse në fytyrë ka gjithashtu maskë që e bën të duket më e shëndoshë (specialitet i grimierëve).

Kjo është Renee Zellweger e transformuar për rolin e ri

Kjo është Renee Zellweger e transformuar për rolin e ri
Pamela Hupp

Dhe ja, gati nuk njihet.

Kjo është Renee Zellweger e transformuar për rolin e ri

Në momentin që janë shkrepur fotot, Renee është me të dashurin e saj Ant Anstead. Xhirimet po bëhen në New Orleans.