Showbiz

Kim Cattrall sapo përbuzi 'And Just Like That' në Twitter 

Kim Cattrall sapo përbuzi 'And Just Like That' në

Nuk është sekret që ka pasur një dramë mbi rikthimin e serialit Sex and the City si And Just Like That, pasi u zbulua se Kim Cattrall nuk do të kthehej për të ripërsëritur rolin e saj si personazhi qendror Samantha Jones .

Kim Cattrall sapo përbuzi 'And Just Like That' në

Ndërsa shumë komente filluan të përhapeshin për serialin, duket sikur Cattrall gjithashtu po e thotë mendimet e saj duke pëlqyer tweet-e që e quajnë serialin ‘’të pavlerë’’.

Kim Cattrall sapo përbuzi 'And Just Like That' në

Në postim që ylli pëlqeu shkruhej shkruhej: "Shumë krenare për @KimCattrall që kapërceu rindezjen e kotë të S&TC dhe bëri @HIMYFonHulu. Ajo është e mrekullueshme, po ashtu edhe @HilaryDuff. Nëse keni 48 minuta kohë të lirë, vazhdoni dhe shikoni dy episodet e para… madje mund t'i rishikoj para javës tjetër!'

Kjo nuk është hera e parë që Cattrall i bën të njohura ndjenjat e saj për rindezjen . Kur shfaqja filloi të transmetohej për herë të parë, ajo pëlqeu një Tweet nga një fans që thoshte se ata nuk do ta ndiqnin shfaqjen pa Cattrall në të.

Tiranapost.al