Showbiz

Këngëtarja Taylor Swift shpallet ‘Personi i Vitit’ nga Times

Këngëtarja Taylor Swift shpallet ‘Personi i Vitit’ nga

Kjo mund të jetë epoka më e mirë e Taylor Swift. Këngëtarja, përveç sukseseve të saj të shumta që mori këtë vit, është shpallur edhe ‘Personi i Vitit’ nga revista prestigjoze Times.

Turneu i saj Eras Tour reultoi një sukses që theu rekorde në arkë dhe i dha shumë tituj e çmime këngëtares.

Këngëtarja Taylor Swift shpallet ‘Personi i Vitit’ nga

Muajin e kaluar, Bloomberg vlerësoi se pasuria e saj neto ishte 1.1 miliardë dollarë (907 milion £).

Në 96 vitet që Time ka emëruar personin e vitit, Sëift është artistja e parë që merr këtë emërtim solo.

Këngëtarja Taylor Swift shpallet ‘Personi i Vitit’ nga

Ajo i tha revistës se është “më krenarja dhe më e lumtura ndonjëherë”.

Duke shtuar se koncertet e saj 180-minutëshe të Eras shpesh e lanë atë të ndihej e shkatërruar fizikisht.