Showbiz

Katër të veshurat më bukur në Oscar

Katër të veshurat më bukur në Oscar

Çmimet i mësove, përplasjen mes Will Smith dhe prezantuesit e lexove, po të veshurat më bukur? Veshjet, flokët, grimi, pra look-u total, është, ka edhe ai fitueset e veta.

Nicole Kidman, Zoe Kravitz dhe Jessica Chastain zgjodhën dukje pastel gati për pranverë - perfekte për këtë periudhë - ndërsa Zendaya veshi një fund të argjendtë dhe bluzë saten nga Valentino. Këto ishin katër të veshurat më bukur që parakaluan në tapetin e kuq të Teatrit Dolby në Los Angeles.

Katër të veshurat më bukur në Oscar

Katër të veshurat më bukur në Oscar

Katër të veshurat më bukur në Oscar

Katër të veshurat më bukur në Oscar

Katër të veshurat më bukur në Oscar

Çmimet Oscar fillimisht duhej të mbaheshin në shkurt të 2022-shit, por u shtynë një muaj pas për shkak të Super Bowl dhe Olimpiadës Dimërore 2022.