Showbiz

Kate do të kthehet në publik kur mjekët të japin dritën jeshile

Kate do të kthehet në publik kur mjekët të japin dritën

Princesha Kate nuk do të kthehet në publik për një kohë të gjatë. Parashikohet që të paktën jo deri në fund të këtij viti.

Megjithatë, ajo nuk ka hequr dorë nga përkushtimi i saj për fushën e fëmijërisë së hershme dhe fondacionin në këtë funksion.

Princesha Kate ka qenë në të gjitha fazat e zhvillimit të këtij raporti, edhe pse ajo ka qenë në procesin e shërim-it.

Në një deklaratë, një zëdhënës i Pallatit Kensington ka bërë të qartë se përkushtimi i Princeshës Kate ndaj projekteve për fëmijët është një përparësi e madhe dhe ajo është mbajtur e informuar për punën e Taskforcës gjatë kohës së rehatimit të saj. Ajo do të kthehet në punë vetëm kur mjekët japin dritën jeshile për të. Kështu thotë zëdhënësi i familjes.