Showbiz

Vijon saga gjyqësore, Johnny Deep: Ja pse qëndrova me Amber, pavarësisht abuzimit

Vijon saga gjyqësore, Johnny Deep: Ja pse qëndrova me Amber,

Johnny Depp ka treguar në gjyqin kundër ish-bashkëshortes së tij Amber Heard se si u përkeqësua marrëdhënia e tij me të.

Vijon saga gjyqësore, Johnny Deep: Ja pse qëndrova me Amber,

Aktori 58-vjeçar i tha jurisë se ai qëndroi me Heard, pavarësisht abuzimit, sepse kishte frikë se ajo do të bënte vetëvrasje siç bëri nëna e tij kur babai e la atë.

Vijon saga gjyqësore, Johnny Deep: Ja pse qëndrova me Amber,

“Zonjusha Heard kishte folur për vetëvrasje në disa raste, kështu që kjo gjithashtu u bë një faktor. Kjo është gjithashtu diçka që jeton gjithmonë në fund të trurit tuaj dhe keni frikë. Shumë herë kur përpiqesha të largohesha, ajo më ndalonte në ashensor me rojet e sigurisë duke qarë, duke bërtitur, "Unë nuk mund të jetoj pa ty, do të vdes", tha Johnny Deep në dëshminë e tij.

Vijon saga gjyqësore, Johnny Deep: Ja pse qëndrova me Amber,

“Kishte raste kur unë arrija të largohesha dhe pesë minuta më vonë, ajo arrinte në shtëpinë time në West Hollywood me këmishën e saj të natës duke bërtitur në parkingun përballë shtëpisë sime, ishte katër e mëngjesit. Ishte qesharake. Ishte jashtë kontrollit”, vazhdoi Deep.