Showbiz

Jennifer Lopez dhe Ben Affleck janë martuar!

Jennifer Lopez dhe Ben Affleck janë martuar!

Ben Affleck dhe Jennifer Lopez janë të martuar në fshehtësi, njësoj si në ato komeditë romantike xhiruar në Las Vegas. Nuk i kanë treguar askujt, të paktën rrethit të gjerë.

Thuhet se kanë zgjedhur shkretëtirën për t`i thënë Po njëri-tjetrit.

Sipas të dhënave të gjykatës, zbuluar nga TMZ, çifti ka marrë një certifikatë martese në Clark County ditën e shtunë, më 16 korrik. Në të ishin emrat e të dyve, Benjamin Geza Affleck dhe Jennifer Lynn Lopez.

Një burim pranë Bennifer thotë për TMZ se janë vërtet burroë e grua.

Kujtojmë se në fillim të këtij viti J.Lo vuri në gisht një unazë fejese.